Hvem er medlemmer i Nettverk fjord- og kystkommuner?

Olje, fisk, havbruk og fisketurisme. Solnedgang i blankt hav. Skolebarn i stiv kuling. Fremmed språk ved filetmaskina. I Norge har havet vært livsnerven lenge. Alle vi kommunene som er medlemmer i nettverket vet hvor viktig sjøen er. Som næringsveg, som ferdselsåre, som rekreasjon.

Vi kystens folk er oppriktig stolte av å være det. Vi bor her fordi det er det vi vil. Vi legger til rette for at flest mulig skal få glede av sjøkanten.

Av og til føler vi at vi avstanden til maktens korridorer i Oslo er lang. Når vi er mange som sammen forteller om hvordan vi lever og vil utvikle samfunnene våre, blir vi lettere både hørt og forstått.

Medlemsoversikt:

Agdenes, Alta, Aukra, Aure, Austevoll, Averøy, Bindal, Bjugn,Bremanger, Bø, Brønnøy, Bømlo, Båtsfjord, Farsund, Fedje, Dønna, Finnøy, Fitjar, Flatanger, Flora, Fosnes, Frøya, Fusa, Gildeskål, Gratangen, Gulen, Halsa, Hamarøy, Hammerfest, Hemne, Herøy, Hitra, Hjelmeland, Høyanger, Karlsøy, Karmøy, Kristiansund, Kvalsund, Kvam, Kvinnherad, Kvænangen, Leka, Loppa, Lurøy, Midsund, Nordkapp, Nærøy, Osen, Roan, Rødøy, Salangen, Sandøy, Skånland, Smøla, Snillfjord, Solund, Steigen, Suldal, Sund, Sveio, Sømna, Sørfold, Træna, Tvedestrand, Tysfjord, Tysnes, Vega, Vestnes, Vevelstad, Vikna,Vågsøy, Øksnes, Ørland, Øygarden, Åfjord.
Kontakt
Nettverk fjord- og kystkommuner (NFKK)
v/ Kjell Olav Gammelsæter
KS Bedrift
Haakon VIIs gate 9
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo

E-post: kystnettverket@ks.no
Tlf.: 413 05 221

Du kan også nå oss på Facebook
Siste nytt

Velkommen til årsmøte for NFKK 5. og 6. april 2018

19.02.2018 15:32
Meld deg på årsmøtet i Nettverk fjord og kystkommuner 5.-6. april på Thon Hotel Opera i Oslo. I år kommer bla. Hans Geelmuyden fra Geelmuyden Kiese i tillegg til flere stortingspolitikere.
Les mer

47 oppdrettsselskap har søkt om vekst

05.02.2018 16:24
Det er søkt om i alt 7 897 tonn økning i biomasse til en verdi av 947 millioner.
Les mer

Sjømat Norge bør tenke seg om!

07.12.2017 15:31
Mandag denne uken skriver Geir Ove Ytsmark, administrerende direktør i Sjømat Norge, at det er «Tid for tenkepause om havbruksavgifter». Vi tror heller det er Sjømat Norge som nå bør tenke seg om. I s...
Les mer

Utbetaling fra havbruksfondet i 2017

05.12.2017 15:42
Vi får jevnlig spørsmål om det er penger i havbruksfondet og om når de blir utbetalt. Det har drøyd før vi har fått tydelig svar, men nå opplyser Nærings- og fiskeridepartementet at pengen i havbruksf...
Les mer

Lakseavgift er en gavepakke til oppdrettsnæringen!

01.12.2017 09:54
I følge administrerende direktør i sjømat Norge, Geir Ove Ystmark, skal ønsket om en egen lakseavgift være et uttrykk for at kystkommunene bare «tenker på hva som kommer inn i kommunekassa». Det sier ...
Les mer